23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OXiSTOP - Innovativ lösning för miljövänliga hydraulsystem

Säkerställer att din utrustning fortsätter att prestera på hög nivå under lång tid, med minimalt behov av rengöring och underhåll. OXiSTOP är en banbrytande miljöanpassad tanklösning för hydraulsystem, utrustad med en integrerad avgasnings- och avvattningsenhet.

Ökad oljelivslängd
Genom att integrera avancerade avgasnings- och avvattningstekniker möjliggör OXiSTOP en ökad livslängd för oljan med upp till 80% mindre syreinnehåll. Det här är nyckeln till att förlänga underhållsintervall vilket sparar både tid och pengar för företag som är beroende av pålitliga hydraulsystem. För företag som värnar om miljön innebär detta en minskning av oljeavfall och ett mer hållbart användande av resurser.🍀

Maximal prestanda och minimal kontaminering 
OXiSTOP använder ett avgränsande system med membran som effektivt minskar förekomsten av fast, flytande och gasformig kontaminering. Detta säkerställer att din utrustning fortsätter att prestera på hög nivå under lång tid, med minimalt behov av rengöring och underhåll.

För att lösa problemet med ökat ljud och kavitation i hydraulsystem erbjuder OXiSTOP kontinuerlig avgasning, vilket minskar ljudnivån och förbättrar systemets driftsäkerhet. Det integrerade membranet förhindrar direktkontakt med omgivande luft, vilket ytterligare förbättrar hydraulsystemets effektivitet och driftsmiljö.

Varför välja OXiSTOP?
Med möjlighet att anpassa tankens storlek efter specifika behov och en rad tillval som returfilter, oljekylare, vattensensor och partikelräknare, ger OXiSTOP en flexibel och skräddarsydd lösning för varje applikation.

Läs mer om fördelarna med OXiSTOP och våra tillval här..

👋 Varmt välkommen att kontakta oss på HYDAC med era frågor kring OXiSTOP.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Följ oss gärna på Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

HYDAC
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

Hydraulik - Filtrering - Elektronik - Kylning - E mobility

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

NB
Nujen Batte
Marknads Assistent
nujen.batte@hydac.se

Sänd till en kollega

0.055