23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

norelem utökar sortimentet med 30 000 nya komponenter

norelem, en global tillverkare och leverantör av standardkomponenter för maskiner och automation, har utökat sitt produktsortiment med över 40 procent.

Efter utökningen når norelems sortiment av högkvalitativa komponenter nu över 100 000 produkter för konstruktionsingenjörer och maskintekniker, vilket är unikt i branschen. 

norelem har levererat till verkstadsindustrin i mer än 65 år och är nu väl positionerade för att möta kundernas krav och med nya produktlanseringar varje månad säkerställer de kundernas tillgång till rätt delar vid rätt tidpunkt. 

Marcus Schneck, vd för norelem, kommenterar: ”Detta är en väldigt spännande tid för oss på norelem nu när vi blir en av de första tillverkarna och leverantörerna i världen med ett lager på över 100 000 produkter. Jag är glad över att få vara en del av denna expansion som förstärker vårt engagemang som företag för att säkerställa att våra kunder kan hitta rätt delar till sina projekt”. 

Från sensorer och spännare till pneumatisk cylindrar, låsspakar och kugghjul – hela norelems sortiment av standarddelar finns att beställa online och garanterar snabba och pålitliga leveranser. Här kan kunderna även ta del av norelems omfattande CAD-data för effektivt konstruktionsarbete och avsevärda tidsbesparingar vid specificering av produkter. norelem har 12 anläggningar runt om i världen, vilket säkerställer att det alltid finns personal till hands för teknisk support på plats till deras kunder. 

Schneck fortsätter: ”Med decennier av erfarenhet inom verkstadsindustri har vi den förståelse som krävs för att ta vår roll som tillverkare ännu ett steg. Förutom vårt stora sortiment och snabba leveranstider bryr vi oss även om industrins framtid och lägger mycket tid på att ge våra kunder och den framtida generationen kunder det stöd de behöver”. 

norelem-akademin, the norelem ACADEMY, är ett exempel på företagets engagemang för att forma framtidens ingenjörskonst. Genom att förse studenter och yrkesverksamma med expertkunskaper i teknik, konstruktion och tillverkning i form av ett brett utbud av såväl online-källor, tekniska artiklar och webbinarier som möjligheten att boka akademins showtruck som turnerar runt i Europa och ger mer hands-on inlärning. 

Besök norelem.se för att se den kompletta produktkatalogen. 

 

Om norelem

norelem har tillverkat och levererat delar och komponenter till verkstadsindustrin i över 65 år. Idag erbjuder norelem över 100 000 högkvalitativa standardkomponenter för maskiner och automation och produktportföljen utökas ständigt.

Med allt från nya produkter varje månad till garanterad snabb och pålitlig leveranstid har norelem visat förståelse för den snabba takten inom verkstadsindustrin. Dessutom finns norelems team, fördelade på 12 anläggningar över hela världen, alltid till hands för att leverera teknisk support till sina kunder, var de än befinner sig i världen.

I norelems webbshop kan kunderna beställa sina standardkomponenter när helst det passar dem. Här kan kunderna även ta del av norelems omfattande CAD-data som säkerställer effektiva konstruktioner och betydande tidsbesparingar i produktspecificeringen. norelems CAD-data underlättar även integrationen av en produkt i designprocessen med oöverträffad noggrannhet, genom att kunderna inte längre manuellt behöver rita komponenter från grunden.

Utöver rollen som tillverkare och leverantör bidrar företaget även till att forma framtidens ingenjörskonst genom norelem ACADEMY. Genom att tillhandahålla en inkörsport till expertkunskap inom teknik, design och tillverkning kan studenter och erfarna yrkesverksamma få tillgång till en mängd online-resurser, tekniska artiklar och webbseminarier samt boka ACADEMY:s ShowTruck för mer praktisk inlärning.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714795

Sänd till en kollega

0.047