23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vätgas och andra innovativa lösningar med stor potential

Med över 60 års industrierfarenhet är vi beredda att hjälpa er med vätgas- och bränslecelltillämpningar av alla slag. Vi finns vid er sida som expert och erbjuder ett produktutbud som når upp till alla ökande krav på marknaden.

Vätgas och alternativa energikällor i mobila och industriella lösningar har en enorm potential. Potential för en miljövänlig och emissionsfri framtid i hushåll, industrier och inom transport.

 Möjligheterna är många inom bland annat:
– Elektrolys och vätgasproduktion
– Vätgastankstationer
– Bränslecellsystem och vätgasmotorer i mobila och industriella lösningar

Men ämnet kan snabbt bli komplicerat och det är därför vi på HYDAC erbjuder vår expertis och våra innovativa metoder till lösningar i kombination med testade och beprövade produkter och decennier av branschkunskap. 

Elektrolys och vätgasproduktion
Som en av de mest lovande alternativa energikällorna med potential att ersätta fossila bränslen inom industrin och infrastrukturen kan vätgas vara en viktig del på väg mot en koldioxidfri framtid. Vätgas kan tillverkas på olika sätt genom olika processer. Mest hållbar är metoden med vattenelektrolys med elektricitet från förnybara energier. I processen tar man elektrisk energi till hjälp för att bryta ned två vattenmolekyler (2H2O) till två vätemolekyler (2H2) och en syremolekyl (O2). Vi kan hjälpa er med er vätgasproduktion oberoende av vilken teknik som används (AEL, AEM, PEM, SOEC). 

I vårt produktsortiment hittar ni:
– Termiska vätskesystem
– Vätgas/gastorkning
– Separatoroptimering/fasseparering
– Hydraulisk stackklämning

Vätgastankstationer
En emissionsfri drift blir möjlig när vi använder vätgas som en alternativ energikälla. Reaktionen mellan väte och syre förser kraftbränsleceller till fordon med energi och genererar endast ren vattenånga – ofarligt för människa och miljö.
Tekniken blir allt viktigare över hela världen och utbyggnaden av infrastrukturen för vätgastankstationer växer konstant. HYDAC kan hjälpa er med ett stort utbud av produkter.

I vårt produktsortiment hittar ni:
– Vätgaskylning
– Sensorer/tryckgivare
– Drivningsteknik för kompressorer (kompressorsystem)
– Särskild nedsmutsning, vätgaskvalitet och gasrenhet

Bränslecellsystem och vätgasmotorer i mobila och industriella lösningar
Det finns en stor potential för bränsleceller som framtidens teknik i mobila och industriella lösningar. Vätgasdrivna tåg är en realitet idag och utvecklingen av emissionsfria fordon inom privat transport, jordbruksmaskiner, byggmaskiner, fartyg och nätenergiförsörjning går framåt även den. För att driva bränslecellsystem på ett funktionellt säkert och energieffektivt sätt krävs avancerad teknik. HYDAC har mångårig branscherfarenhet och en hög innovationsnivå och kan erbjuda ett stort produktsortiment som hela tiden utvecklas.

I vårt produktsortiment hittar ni: 
– Sensor- och ventilteknik
– Luftkvalitet och vätekvalitet
– Termiska system
– Styrteknik

🔎 Läs mer om möjligheter inom vätgas och alternativa energikällor.

 👋 Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha hjälp med projektimplementering, har frågor om produktlösningar eller om ni helt enkelt bara vill veta mer om möjligheterna med vätgas! 

---------------------------------------------------------

HYDAC 
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

Hydraulik - Filtrering - Elektronik - Kylning - E mobility

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.031