23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AP&T ställer ut på FABTECH den 15–17 oktober

AP&T deltar på Nordamerikas största mässa för metallformning, FABTECH i Orlando, Florida, den 15–17 oktober för att visa upp vårt erbjudande till metallformningsindustrin.

Inte minst kommer vi att presentera sina produktionslösningar för effektiv tillverkning av stora presshärdade fordonskomponenter. Vi kommer även att lyfta sina marknadsledande produkter och nya affärsmodeller, som ger kunderna bättre förutsättningar för hög prestanda med lång livslängd och hållbar lönsamhet.

AP&T erbjuder nyckelfärdiga lösningar för fiber- och metallformning, baserade på en djup kunskap om både processer och maskiner, och ett långsiktigt engagemang i kundernas affär. I det globala erbjudandet ingår kompletta produktionslinjer med pressar, automation, verktyg, värmebehandlingssystem och tjänster som underhåll, reservdelsförsörjning, optimering och ombyggnationer.

AP&T finns i monter S30045, North/South Hall.

Läs mer om FABTECH på https://www.fabtechexpo.com/

Läs mer om produktionslösningar för tillverkning av stora presshärdade fordonskomponenter: https://www.aptgroup.com/company/news/apt%E2%80%99s-press-hardening-concept-lives-car-makers%E2%80%99-growing-interest-large-body-components

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Sänd till en kollega

0.047