23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

GKN Aerospace investerar i mätsystem för tillståndskontroll från SPM

SPM har mottagit en order gällande det handhållna mätsystemet Leonova Diamond för ronderingsmätning från GKN Aerospace i Trollhättan.

Med det portabla mätsystemet Leonova Diamond får GKN ett kraftfullt och mångsidigt instrument för effektiv tillståndskontroll av sin maskinpark. Instrumentet är bestyckat med de patenterade mätteknologierna SPM HD och HDENV, s k HD-teknologi, som ger exceptionellt långa förvarningstider för nedsatt mekanisk kondition och därmed mycket gott om tid att planera underhållsinsatser.

Sedan tidigare har GKN investerat i onlinesystemet Intellinova Parallel EN med åtta kanaler för övervakning av maskinspindlar och kulskruvar på en fleroperationsmaskin.

Underhållsingenjör Mikael Holmberg säger i en kommentar till investeringen: ”Då vi tillverkar produkter med mycket små toleranser behöver vi ha bra kännedom om våra maskiners kondition och status. Med hjälp av ett instrument från SPM kan vi mäta, kontrollera och göra riktade insatser där de behövs som mest.

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan.

Huvudkontoret för Engines, de företag i GKN Aerospace som arbetar med delar till flygmotorer, ligger i Trollhättan, där ca 2000 personer arbetar. Tekniska lösningar från GKN Aerospace finns ombord på 100.000 flighter varje dag.

SPM Instrument AB
Box 504
645 25 STRÄNGNÄS
Besöksadress: Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Strängnäs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561324228

Kontaktperson

Tomas Årman
Försäljningschef Sverige
+46 15222500 tomas.arman@spminstrument.se

Sänd till en kollega

0.031