23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Olsons på EuroBLECH

Olsons kommer att vara på plats hela veckan under Euroblech 22-25 oktober 2024 för att representera sina leverantörer och möta de skandinaviska besökarna. Möt Olsons och deras partners på Euroblech 2024 för att ta del av de senaste teknologierna inom plåtbearbetning och automation. Kontakta Patrik Olson som finns på mässan under alla dagar.

Följande leverantörer finns på plats i Hannover.

 

LVD, Belgien – Hall 12, Monter F104
LVD kommer som vanligt att presentera ett brett utbud av produktivitetslösningar för smart tillverkning. De visar följande maskiner och teknologier:

Panelbockmaskin MULTIFOLD 2111: En helautomatisk lösning med den senaste versionen av CADMAN®-programvaran.
LaserCube fiberlaser: Ett kompakt system med kraftfull 20 kW skärkapacitet, som hanterar fasningsskärning upp till 50 graders vinkel, skärning med blandgas och är utrustad med 19" Touch-L-kontroll. Smart skärteknik demonstreras genom optimerad plåtanvändning, nanofogar, mikrosvetsning och kollision undvikande.
Kantpress EASY-FORM 9 400/40: En golvmonterad maskin med sex-axligt bakanslag och adaptivt lasermätsystem som säkerställer perfekta bockvinklar från första detaljen.
Automatiserad kantpress EASY-CELL 80/25: Robotiserad bockning för delar upp till 1600 x 1200 mm och vikter upp till 25 kg. LVD CADMAN®-mjukvara möjliggör enkel offline-programmering för både maskin och robot.
CADMAN®-FLOW mjukvara: Nyaste versionen av CADMAN® som erbjuder förbättrad processöversikt, optimerad verktygshantering och smidig ERP-integrering. CADMAN-FLOW minimerar tiden från 3D-fil till färdig produkt, vilket ger betydande effektivitetsvinster.


ZANI, Italien – Hall 27, Monter M93
Zani introducerar sin nya modellserie av servopressar, SMART SERVO, tillverkad i storlekar från 200 till 400 ton och med en bordstorlek upp till 3000 mm. Smart Servo-serien är byggd med ett modulärt system för att minska både kostnader och leveranstider.

HURSAN, Turkiet – Hall 27, Monter E31
Hursan presenterar sitt breda utbud av hydraulpressar, som sträcker sig från standardpressar i C-, 2- och 4-pelarutföranden till fullt automatiserade produktionspressar. Pressarna finns tillgängliga i storlekar från 25 till 3000 ton, anpassade för olika industriella applikationer.

COILTECH, Turkiet – Hall 27, Monter E82
Coiltech visar upp den senaste tekniken för att förbättra produktiviteten i pressar, med fokus på coilmatning, transfersystem och klippsträckor. Deras senaste innovationer inom pressautomation kommer att presenteras under mässan.

 

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Kontaktperson

PO
Patrik Olson
Marknadsansvarig
+46 151 518 552 patrik@olsons.se

Sänd till en kollega

0.031