23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Med Kappatec 55N - Negativ planfräsning för optimala bearbetningsresultat

Med Kappatec 55N presenterar Boehlerit ett stabilt och ekonomiskt system med negativ planfräsning för optimala bearbetningsresultat Kapfenberg / Steiermark, 24/03/2024 Nya systemprodukter för bearbetning av stål, rostfritt stål och gjutna material

Med KAPPAtec 55N lanserar den välrenommerade verktygstillverkaren Boehlerit ett nytt och revolutionerande planfrässystem på marknaden. Den innovativa produkten kännetecknas av sin stabilitet, effektivitet och effektiva skärresultat och är idealisk för bearbetning av vanligt stål, rostfritt stål och gjutjärnsmaterial. Boehlerits planfrässystem erbjuder ett diameterområde från 80 mm till 315 mm och består av tre olika geometrier (RK, MP, MM), som garanterar optimala bearbetningsresultat. De beprövade skärmaterialkvaliteterna från Boehlerit, inklusive grova och finkorniga substrat samt högpresterande beläggningar för bearbetning av gjutjärn och rostfritt stål, garanterar högsta kvalitet och hållbarhet.

En betydande fördel med planfräsningssystemet är möjligheten att uppnå höga skärdjup på upp till 9,5 mm, beroende på geometrin hos vändskäret. Tack vare en speciell klämskruv (tallriksskruv) är det enkelt och bekvämt att byta vändskär, vilket resulterar i förbättrad hantering. Jämfört med konkurrenterna kännetecknas Boehlerit KAPPAtec 55N planfräsningssystem av en stabilare konstruktion och en mellanläggsplatta för att minska vibrationer och skydda skärläget om skärläget går sönder. Den ojämna delningen mellan skären bidrar till en ytterligare minskning av vibrationer och smidig bearbetning. Med totalt 10 skäreggar per vändskär är planfräsningssystemet KAPPA tec 55N extremt ekonomiskt och möjliggör kostnadseffektiv bearbetning av arbetsstycken vid medeltung och tung bearbetning. Den robusta konstruktionen och de höga prestandaegenskaperna gör systemet till ett oumbärligt verktyg för modern bearbetningsteknik. "Med det nya planfräsningssystemet sätter vi en ny standard inom bearbetningsteknik", säger Patrick Schwaiger, produktchef för fräsning på Boehlerit. "Våra kunder kan lita på högsta kvalitet, stabilitet och effektivitet. Boehlerits planfrässystem är lösningen för alla företag som vill ha maximal prestanda och produktivitet i sina bearbetningsoperationer."

HORN Sverige
Noravägen 1
691 53 Karlskoga
Karlskoga kommun
Sverige

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031