23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hemligheten med membranventilen Robolux

Våra membranventiler och blocklösningar uppfyller de högsta kraven på hygien och processäkerhet. Med Robolux erbjuder Bürkert ett banbrytande koncept som minskar den interna vätskevolymen och det nödvändiga installationsutrymmet till minsta möjliga – vilket tar utvecklingen av blocklösningar för membranventiler till en helt ny nivå.

Tekniken med dubbla banor gör skillnaden – ett membran för två ventilbanor
Hemligheten med Robolux ligger i den pneumatiskt manövrerade ventilställdon. I stället för den gängse enskilda membranventilbanan finns det två oberoende ventilställdon som täcks av ett enda membran. Båda ventilställdonen är inrymda i ett drivningshus av rostfritt stål och drivs med tryckluft. Denna design klarar även ångsterilisering och CIP/SIP-cykler med lätthet. Den patenterade dubbelbanetekniken öppnar upp för tidigare okända möjligheter när det gäller minskad installationsvolym och invändig volym med ökad funktionalitet. Detta minskar inte bara komplexiteten hos dina P&ID:er, utan du får också fördelar när det gäller installation, underhåll och reservdelslager, eftersom antalet ventiler, svetspunkter och, sist men inte minst, membran som behöver bytas ut regelbundet minskar tack vare Robolux dubbelbaneteknik.

Slöseri är uteslutet – endast det bästa membranventilkonceptet är tillräckligt bra för dina dyra medier
Ju mer värdefulla och känsliga medier som ska kontrolleras och ju högre hygienkraven är, desto större betydelse har tillförlitlighet och säkerhet inom industriella produktionsprocesser. Att undvika orenheter och kontaminering av slutprodukten eller dess prekursorer är av högsta prioritet. Inte minst ur ekonomisk synvinkel bör förluster och kassationer undvikas till varje pris. Detta gäller särskilt inom läkemedels- och bioteknikindustrin för produktions- och distributionsprocesser vid fermentering, kromatografi samt WFI (Water for Injection). Här används särskilt dyra, sterila eller aseptiska medier med hög renhet. Du optimerar också din hållbarhet och energieffektivitet.

Upptäck fördelarna med Robolux här.

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047